Bepaal je maat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Omdat iedere voet en iedere schoen anders is, begrijpen wij dat het lastig kan zijn te bepalen welke maat je het beste kan kiezen. Om je hierbij zo goed mogelijk te helpen verzamelen we zo snel mogelijk relevante informatie over de pasvorm van een schoen en vermelden dit bij de product informatie.

Naast product specifieke informatie over de pasvorm van schoenen hebben we per doelgroep (dames, heren en kinderen) een aantal handige tips om tot een goede maatkeuze te komen.

Kinderschoenen
Super leuke ‘Mooievoetjes meters’ om thuis de voetjes op te meten, uitgebreide informatie over een goede voetontwikkeling en handige tips om tot een keuze te komen.

Damesschoenen
Hier vind je alle info en tips om een paar mooie passende schoenen of laarzen te bestellen en een handige maattabel om de meest gangbare internationale maten om te rekenen.

Herenschoenen
Bekijk de maattabellen en meetadvies. Hier vind je onder andere de maattabel van ‘Van Bommel’.

Mocht je ondanks deze tips toch nog vragen hebben? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice! Onze medewerkers helpen je graag verder.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Navigation
Close

Uw winkelwagen

Close

Verlanglijst

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Already got an account?

Close

Categories

Open chat
Heeft u een vraag of zoekt u iets specifieks? Stuur een foto van uw outfit en wij zoeken de juiste schoenen!